محل تبلیغات شما

سلام 

به دخترهای عزیزم سارا و صبورای گل

این روزها حال دلم خیلی خوبه و عجیب دلم تنهایی میخواد و از تاریکی ها بیزاره و اونهارو نمیپذیره آرامش غریبی توی دلم خونه کرده و من احساس میکنم اون برگشته 

پروردگارم من هیچ دلیلی برای ثابت کردن تو ندارم اما با تمام وجودم از اینکه پا به خونه دلم گذاشتی و حالم و اینقدر خوب کردی ممنونم و تو رو شکر میکنم  تو رو با قلبم حس میکنم و دوستت دارم.

این روزها حال و هوای خوب باعث شده کلی هدفهای بزرگ برای خودم و شماها در نظر بگیرم.

کلی روزهای خوب بعد این سختیها در انتظارمونه که به زودی میرسن

نگران نباشین کوچولوهای من اگر این و درک کنین که چرا اومدین و قلبتون و دست کسی بسپرین که اون و آفریده دیگه هیچ مشکلی قادر نخواهد بود شماهارو بشکنه و آرامشو ازتون بگیره

من به آینده شما و نسلی که قراره از ما بیاد امیدوارم و مطمئن هستم اگر ما سعی کنیم به اونها یاد بدیم که چطور تلاش کنن پشتکار داشته باشن و همیشه محکم برای زندگی بهتر تلاش کنن و مفهوم زندگی یهتر این نیست که در رفاه باشن اینه که در کنار رفاهشون و حس و حال خوبشون درک کنن که از کجا اومدن چرا اینجان و چه کاری رو باید تا قبل از مرگشون انجام بدن 

نمیدونم هر کدوم از ما چقدر فرصت زندگی داریم اما هر چقدر هم که باشه مهم اینه که در تمام اون فرصت چه کوتاه و چه طولانی درست زندگی کنیم انسانیت داشته باشیم صداقتو راستی داشته باشیم 

اجازه ندیم قلبمون تاریک شه و قلبمون و واسه ارتباط با خود واقعیمون همیشه آماده نگه داریم.

عشق هیچ نیست بلکه هیچ شدن است برای معشوق

عشق و عاشقی فنا شدن در هیچه برای هیچ

دزدیده شدن ماشینمون

زندگی ,دلم ,حال ,رو ,تو ,اون ,که در ,حال و ,تو رو ,و هوای ,اینه که

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها