خیلی سخته وقتی دو نفر واقعا همو دوست دارن ولی نمیتونن باهم دوستای خوبی باشن من و علی هیچ وقت نتونستیم با هم خوب حرف بزنیم یادمه از همون اوایل زندگیمون همیشه برای هر بار حرف زدن باید کلی دعوا میشد تا مثل آدم بشینه و چند کلوم به حرفام گوش کنه یا با من حرف بزنه این حجم از تنهایی بعد این همه سال زندگی بیشتر شده و کمتر نه
حالا واقعا سخت میگذره تنهایی کلافم میکنه از وقتی اومدیم کاشمر علی خیلی بیشتر از قبل تغییر کرده دوستاش مامان باباش و کلی دوست و آشنا داشتنش باعث شده همون قدرم که قبلا بعد یه دعوای تو پراضی مییشد با من حرف بزنه الان دیگه نباشه
شاید جاش نبود توی این وبلاگ اینها رو بنویسم ولی خب دلم خیلی گرفته و تنهایی داره دیوونم میکنه
دخترهای قشنگم سارا و صبورا باباتون خیلی آدم خوبیه و ما واقعا همدیگرو دوست داریم ولی همه رابطه ها هر چقدرم عاشقانه باشه همیشه کامل نیست پس سعی کنین این حرفهای منو به دل نگیرین
من توی این دنیا نه پدری دارم نه مادری نه دوستی نه خواهر و برادری که بتونم بهش اعتماد کنم و رفیقم باشه
ازینکه علی در مورد اومدنش بهم دروغ میگه همیشه و بعدش حتی حاضر نمیشه مثل قبلا خودش از دلم در بیاره و طلبکار هم هست اینکه مامانش زیادی نازشو میکشه و زیادی به من زخم زبون میزنه و علی بازم به دل شکسته ام توجهی نمیکنه به تنهایی های عمیقم به احساساتم و به چیزایی که میخوام بهش بگم تا بارش از روی دلم برداشته شه این همه بی حوصلگیهاش نسبت به من اینها داغونم میکنه و من و از دنیا سرد میکنه این حجم تنهایی بدون هیج امیدو آینده ای دلسردم میکنه امیدم فقط شما دوتایین به خدا قسم لحظه ای که به این باور برسم که بودن و نبودنم در زندگی شما دو تا هم تاثیر چندانی نمیزاره هر لحظه بدون وقفه آرزوی مرگم و میکنم و خدا رو شاهد میگیرم الان هم آرزوی مرگ دارم و برام شیرینتر از زنده بودنه
من زندگیم و باختم به یه عشق خیالی واقعا فکر میکردم عاشقمه و نمیتونستم باور کنم دروغگوترین ادم دنیای من کسی بود که ادعای عاشقی میکرد و روزهای جوونیم و پر از شور و هیجان کرده بود.
من زندگیم و باختم دخترا شما مواظب باشین و همیشه اول خودتون و دوست داشته باشین و خودتون و برای خودتون حفظ کنین تا مثل من روزهای به این سردی گریبانتون و نگیره همیشه به خواسته های عقلانیتون توجه کنین و دنبال کنین اونارو دنبال تجربه شیرین عشق و عاشقی نباشین که تهش همش پوچیه فنا شدن در هیچه برای هیچ
عشق هیچ نیست بلکه هیچ شدن است برای معشوق
تنهایی ,میکنه ,علی ,حرف ,کنین ,هم ,این حجم ,حرف بزنه ,تا مثل ,عشق و ,و علی

درباره این سایت